תכנון כל סוגי מתקני הקירור (לטמפ´ גבוהות, נמוכות ונמוכות במיוחד).
עבור מפעלי מזון, בית קירור, מפעלי מאפה, תעשייה צבאית, תעשיית משקאות, חנויות סופרמרקט וכד´.

התמחות בתכנון מתקנים הפועלים עם גזים ירוקים כגון: אמוניה, CO2, 
מתקנים ביעילות אנרגטית גבוהה להשגת חסכון בצריכת החשמל ובעלויות התפעול, מתקני קירור לטמפ´ נמוכות שפועלים עם קרר משני מסוג פריזיום (להפחתת כמויות הגז במערכת), מערכות קירור לאויר מבוקר לבתי קירור לתפוחים ופירות, מתקני קירור לאגירת קרח.

תכנון כל סוגי מתקני הקירור (לטמפ´ גבוהות, נמוכות ונמוכות במיוחד).
עבור מפעלי מזון, בית קירור, מפעלי מאפה, תעשייה צבאית, תעשיית משקאות, חנויות סופרמרקט וכד´.

התמחות בתכנון מתקנים הפועלים עם גזים ירוקים כגון: אמוניה, CO2, 
מתקנים ביעילות אנרגטית גבוהה להשגת חסכון בצריכת החשמל ובעלויות התפעול, מתקני קירור לטמפ´ נמוכות שפועלים עם קרר משני מסוג פריזיום (להפחתת כמויות הגז במערכת), מערכות קירור לאויר מבוקר לבתי קירור לתפוחים ופירות, מתקני קירור לאגירת קרח.